Bartek2k16 0 Report post Posted March 31, 2020 Jest taka sprawa, nie gralem juz ponad 6 lat i nie pamietam jaki mialem login, jest jakis sposob na odzyskanie konta po emailiu? lub nicku? Share this post Link to post Share on other sites
Istny 2110 Report post Posted March 31, 2020 Wyślij mi adres email w wiadomości prywatnej Share this post Link to post Share on other sites
Bartek2k16 0 Report post Posted April 1, 2020 21 hours ago, Istny said: Wyślij mi adres email w wiadomości prywatnej Wysłałem Share this post Link to post Share on other sites
IneS 4963 Report post Posted October 28, 2020 Automatyczna WiadomośćTemat został zamknięty!.Możliwe powody zamknięcia tematu :• Temat został zakończony..• Temat został napisany podwójnie..• Temat naruszał regulamin forum..• Odpowiedź w temacie została udzielona..• Zamknięto na prośbę autora..Jeśli nie zgadzasz się z tą wiadomością skontaktuj się z jej autorem. Jeżeli zauważysz post niezgodny z regulaminem forum, użyj opcji "Raportuj", ułatwi mi to pracę Jeżeli masz jakiś problem, napisz pw, postaram się pomóc.Proszę, nie spamuj i używaj opcji "Edytuj". Share this post Link to post Share on other sites